Binnendeuren

Binnendeuren bepalen voor een groot deel de stijl en sfeer van uw woonst, daarom is de keuze voor de juiste deur van groot belang en blijven deze vaak vele jaren in uw woonst aanwezig. Gezien prijs, kwaliteit en een correcte plaatsing bij ons van groot belang is werken we enkel samen met toonaangevende producenten en leveranciers.

Wil u graag een standaard schilderdeur of wenst u een strakke voorgelakte deur?

Ziet u liever een houtstructuur? Dat kan!

Interieur Carpentier levert en plaatst melamine, fineer en zelfs klassieke massieve binnendeuren in de houtsoort en structuur die u verkiest.

Wenst u graag een stuk gesculpteerd kunstglas in uw deuren? Ook dit kan allemaal bij Interieur Carpentier.

Alle types en afwerkingen van deuren zijn verkrijgbaar, hiervoor kan u na contact met Nicolas langsgaan in de toonzaal van één van de leveranciers. Dit biedt u de kans de gekozen deur eerst te zien, aanraken en ervaren hoe kwalitatief deze zijn, vooraleer deze bij u worden geplaatst, zodoende u zeker bent van uw keuze. Geen keuze meer maken in een klein onduidelijk boekje zoals vroeger!

Ook de deurkruk, scharnieren, sloten en omlijstingen spelen een grote rol in de stijl van u woonst, daarom bieden we vele types, kleuren en merken aan van deze onderdelen.

Is het u allemaal wat te veel? Voor uitleg of tips, aarzel niet ons te contacteren, Nicolas komt graag vrijblijvend bij u langs om u op weg te helpen.

Vraag een vrijblijvende offerte
Binnendeuren

Realisaties