Brandwerend schrijnwerk

Branddeuren mogen weliswaar door iedereen geplaatst worden maar als u echt bezorgt bent over u veiligheid, dan kies je voor een ISIB gecertificeerde plaatsing van uw branddeuren.

Zaakvoerder Nicolas plaatst reeds meer dan 10 jaar brandwerende deuren en dit steeds volgens de regels opgelegd door ISIB, ook indien er geen plaatsingsattest nodig is!! Hierdoor bent u zeker van een correcte, stevige en conforme plaatsing van uw branddeuren, zo is de veiligheid van u, en uw gebouw gegarandeerd.

Doorheen de jaren is Nicolas een zeer gerenommeerd plaatser geworden waardoor hij ook deuren mag leveren, plaatsen en keuren in tal van grote industriële bedrijven verdeeld over heel België. Er is tevens een samenwerking met een groot toonaangevend bedrijf inzake brandveiligheid.

Uiteraard kan ook U bij ons terecht voor het plaatsen van brandwerende wanden en plafonds, dit steeds volgens de regels van de kunst.

Echter is het aanbod van Interieur Carpentier veel groter dan deuren, wanden en plafonds. Daarover meer info op de website www.reiworkscarpentier.be

Vraag een vrijblijvende offerte
Brandwerend schrijnwerk